domaljevac-šamac.com
Portal za općinu Domaljevac-Šamac

Pozitivni primjeri u ova krizna vremena

0 2.149

Zabrana kretanja osoba starijih od 65 godina i mlađih od 18 godina sigurno će mnogima stvoriti probleme. Odluka Federalnog stožera civilne zaštite se mora poštovati i samo je još jedna od mjera kojom se žele zaštiti najrizičnije kategorije stanovništva od opakog koronavirusa. Na ovu mjeru reagirali su igrači i uprava nogometnog kluba iz Domaljevca. Natjecanja nema, ali su se aktivisti iz kluba ponudili pomoći onima na koje se mjera Federalnog stožera CZ odnosi.

- Postavite ovdje svoj oglas -

Na Facebook profilu HNK Mladost Domaljevac objavili su tekst u kojem izražavaju spremnost da pomognu potrebitima. Tekst prenosimo u cijelosti i čestitamo mladim ljudima iz HNK Domaljevac koji su još jednom pokazali da se u kriznm situacijama može napraviti više nego samo kukati i šiririti paniku.

DRAGA DIJASPORO!!!

– Budući kako smo se svi zajedno našli u velikom problemu i budući je stupilo na snagu pravilo zabrana kretnje osobama starijim od 65 godina, mi vas želimo obavijestiti kako smo vam spremni bar malo olakšati ovu tešku situaciju.

Svjesni smo kako je vas puno ostavilo u Domaljevcu, Baziku i Grebnicama svoje najmilije koji prelaze ovu dobnu granicu, s obzirom na to IGRAČI NAŠEG KLUBA I ZAPOSLENICI NAŠEG CAFFE BAR MLADOST, spremni su odraditi bilo koju uslugu potrebnu za vas i vaše najmilije.

Zato, ukoliko je vašim najmilijim potrebna usluga kupnje namirnica, kupnje lijekova, plaćanje računa, transfer novca ili bilo šta drugo, mi vam stojimo na raspolaganju i slobodno nas kontaktirajte!!!

Kontakt osobe su:
– Matijas Pejić +387-63/385-561
– Jozo Petričević +387-63/002-313

- Postavite ovdje svoj oglas -

Učitavanje...