domaljevac-šamac.com
Portal za općinu Domaljevac-Šamac

VIDEO: Bazik ljeta Gospodnjeg 2018. godine

Imamo novi video uradak s prikazom našeg Bazika. Snimljeno s dronom, iz ptičije perspektive, još tamo negdje ljeta 2018. godine. Međutim, snimka nije javno objavljivana sve do veljače 2020. godine.

- Postavite ovdje svoj oglas -

Bazičanin Mario Grgić oduševio nas je snimkom Bazika koja je objavljena na servisu YouTube 2017. godine. Do pisanje ovog teksta video je pogledalo nešto manje od 1000 osoba. Taj video se nalazi na ovom linku.

Mario nastavlja sa svojim snimkama i za ovu prigodu nam predstavlja sličan snimak, s tim da je ovaj drugi snimljen sa nešto manje visine tako da se kuće lakše prepoznaju. Jedan manji dio kuća nedostaje, ali to ne umanjuje ljepotu video materjala koji je objavljen.

Kako saznajemo Mario planira snimiti Bazik za vrijeme proljetnog behara kada je naš Bazik sav u cvatu. Ne sumnjamo da će i taj video biti na razini, a posebno nama Bazičanima koji nemamo prigodu svoje rodno mjesto vidjeti iz ptičije perspektive tako često.

Osim proljetne verzije Bazika iz zraka u pripremi su i verzije sela obojene u jesenji kolorit i jedna verzija Bazika pod sniježnim pokrivačem.

Za jesen vjerujemo neće biti problema, ali snijeg trebamo dočekati, jer ako buduće zime budu ovakve kao ova teško ćemo dočekati da naš Bazik zabijeli.

Da ne duljimo, pogledajte novi uradak u videu ispod i svojim komentarima podržite Maria da ustaje u pravljenju ovakvih prekrasnih snimaka.

Ne bi valjalo umrijeti, a ne vidjeti Bazik iz perspektive kao na videu. Kad  pogledate video do kraja morat ćete priznati da je sve pomalo neobično, ali i prelijepo. Posebno imponira priroda i okoliš koji okružuje naš Bazik. Koliko bi samo netko platio da u svom vlasništvu ima ovaj kutak svemira. Ne znamo ni cijeniti ono što imamo. Sve nam je drugo bolje. Ovaj video će nas morati demantirati.

Video: Mario Grgić / tekst: Perica Dujmenović

- Postavite ovdje svoj oglas -

Učitavanje...