domaljevac-šamac.com
Portal za općinu Domaljevac-Šamac

Bazik 2015. – Selo moje sve me tebi zove

Malo je video materijala koji sadrže snimke našeg mjesta. Iskoristili smo lijepo vrijeme i tri minuta slobodnog vremena pa smo se provozali kroz Bazik i načini ovaj mali video kojeg s ponosom predstavljamo. Kamera na mobitelu i glazba sa auto radija nisu neka kvaliteta tako da je snimak ovakav kakav je. – Rekli bi i dobar, jer boljeg nemamo.

- Postavite ovdje svoj oglas -

Možda u dogledno vrijeme netko napravi nešto kvalitetnije i bolje. Ako bude, rado ćemo objaviti. Ovako, naš portal donosi materijal do kojeg je uspio doći.

Novi asfalt kroz selo jeste ravan (uglavnom), ali ne toliko ravan da nema podrhtavanja fiksirane kamere. Stoga su podrhtavanja slike bile neizbježna. Zvukove motora htjeli smo izbjeći što smo učinili puštanjem glazbe. Mogli smo snimiti bez tona pa onda naknadno ubaciti zvučni zapis, ali eto nismo. Ovako možda nije ljepše, ali je originalnije i nadasve lakše je uraditi. Jedino nismo mogli sinkronizirati dužinu pjesme sa dužinom trajanja video zapisa. Ali to sada nije važno, već smo se opravdali zbog tehničkih manjkavosti cijelog video uratka. Uživajte u izvornoj glazbi i prizorima iz Bazika.

domaljevac-samac.com

- Postavite ovdje svoj oglas -

Učitavanje...