domaljevac-šamac.com
Portal za općinu Domaljevac-Šamac

VIDEO: Bazik iz ptičje perspektive

Malo tko je imao prigodu vidjeti naše mjesto iz tzv. ptičje perspektive. Neki su imali prigodu letjeti helikopterom iznad sela pa su vidjeli kako Bazik izgleda iz zraka. Naš sumještanin Mario Grgić potrudio se napraviti jedan video zahvaljujući kojem sada svi možemo vidjeti kako nam selo izgleda iz sasvim druge perspektive.

- Postavite ovdje svoj oglas -

Nove tehnologije nam danas omogućavaju da vidimo ono što nam je do skora bio samo puki san.

Zar postoji dijete kojeg bujna mašta ne zagolica da bude ptica. Da se vine u nebo, da poleti i da poglade na svijet iz zraka. Baš onako kako to ptice vide. E upravo nam male spravice popularno nazvane „dronovi“ na jednostavan način omogućavaju da vidimo kako nešto izgleda iz zraka. Ne moramo letjeti. Za nas taj posao odradi dron. Postavljena kamera snimi sve i evo ga video je tu.

Mario nam je obećao još ovakvih kadrova, a dok se ne pojave novi uživajte u ovoj video prezentaciji našeg Bazika.

Ne znam kako će drugi reagirati i kakav će dojam na druge ostaviti, ali moja prva asocijacija, kada sam pogledao video, je bila – o kako lijep krajolik, da mi je ondje uzeti plac, napraviti kuću i nastaniti se do kraja života. A onda u trenu shvatiš da već ondje živiš. Da si već dio tog lijepog kutka naše planete. I prestaneš sanjati, jer šta vrijedi kad nam je svugdje ljepše…

Tekst: Perica Dujmenović

Video: Mario Grgić

domaljevac-samac.com

- Postavite ovdje svoj oglas -

Učitavanje...