domaljevac-šamac.com
Portal za općinu Domaljevac-Šamac

HNK Mladost Domaljevac neporažena u Zenici

U srazu s Čelikom odigrali neodlučeno 2:2

0 1.647

Nogometaši Mladosti iz Domaljevca u srazu sa Čelikom neporaženi se vratili iz Zenice.

- Postavite ovdje svoj oglas -

U prijateljskom susretu na Bilinom polju u nedjelju 07.03.20201. godine odigrana je jedna od pripremnih utakmica nekada prvoligaške ekipe Čelika iz Zenice i Mladosti iz Domaljevca.

Čelik nije startao sa udarnom postavom što se osjetilo na igri Zeničana. Iako je domaćin bio bolji u prvom poluvremenu mreža gostujućeg golmana ostala je netaknuta. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 0:0

Odmah na početku drugog poluvremena za domaćine je uslijedio šok. Jedanaesterac za goste iz Domaljevca sigurno je realizirao prisebni Breškić.

Nakon ovog hladnog tuša domaćin je silovito tražio izjednačenje. To im se razbilo o glavu, jer su Domaljevčani iz brze kontre golom Rabića povisili na 0:2.

Drugi gol za Domaljevčane upalio je alarm domaćinu i trener povlači novi potez uvođenjem Mahmutovića, Salčinovića i Smriku. Upravo ovi rezervisti čine preokret i preko iskusnog Mahmutovića smanjuju na 1:2, da bi u nastavku Smrika donio Zeničanima poravnanje na 2:2.

Do kraj utakmice ostalo je premalo vremena da bi se rezultat mijenjao i sudac je dao znak za konačnih 2:2.

Ovim susretom obje ekipe su ispitale stanje svoje momčadi. Rezultat ni jednim ni drugim nije bio imperativ. Ipak kroničari će zabilježiti ovaj rezultat HNK Mladosti iz Domaljevca. Jer ne treba smetnuti činjenicu da je u bivšoj Jugoslaviji Čelik bio 6 ili 7 rangova iznad Domaljevca, a danas te dvije ekipe na Bilinom polju odigraju ravnopravnu utakmicu.

Čelik je ispao iz Premijer lige prošle godine jer je sezona prekinuta nakon 22 kola zbog pandemije koronavirusa, a Zeničani su se u tom trenutku nalazili na 11. mjestu, a uostalom nisu prethodno ni dobili licencu za sudjelovanje u Premijer ligi. Mogli su nastaviti natjecanje u Prvoj ligi Federacije BiH, ali je Skupština kluba odlučila da se krene ispočetka. Iz kantonalne lige ze-do kantona .

Neće biti da je nogometni klub iz Domaljevca toliko stasao, nego je Čelik došao na niske grane kao možda nikad u povijesti kluba. Ali tko mari za tim Čelik je ipak Čelik i Domaljevac izvukao neriješeno usred Zenice. To se piše i to se pamti.

PeD: domaljevac-samac.com

- Postavite ovdje svoj oglas -

Učitavanje...