domaljevac-šamac.com
Portal za općinu Domaljevac-Šamac

Podijeljeni paketići djeci iz udruge Angelus

Udruga Angelus

0 1.282

Svaka pomoć nam je draga i značajna. Nekada je ona uistinu vrijedna, nekada je u domeni simbolike. Svaka od njih primljena je s dubokim poštovanjem i svaka donacija ima svoje srce.

- Postavite ovdje svoj oglas -

Svake godine Udruga Angelus organizira podjelu paketića za svoju djecu. U vrijeme pred Božić i Novu godinu organizira se mala fešta. Okiti se bor, hol Dnevnog centra ukrasimo lampicama. Napravi se pravi ugođaj, a vrhunac fešte je doček Djeda mraza koji se svaki put pojavi od nikuda i razveseli djecu sa poklon paketićima. Roditelji se uz zdravicu oproste od protekle godine. Sumiraju se ostvareni rezultati i istaknu se planovi za iduću godinu…

Ove godine smo morali prekinuti tu tradiciju. Naložene mjere Kriznog stožera u prevenciji od koronavirusa nisu nam dozvolile okupljanje kakvo smo imali ranijih godina. Stoga je odlučeno da se pokloni podjele individualno svakom djetetu i to u terminima kada djeca dolaze na terapije.

Iako bez Djeda mraza i sv Nikole dječja radost nije izostala. Paketići su ih razveselili kao i svake godine. A ove godine prigoda za radost je bila dupla. Već smo pisali na našoj stranici kako smo dobili paketiće iz Njemačke. Te paketiće je prikupio i donirao Online radio Putokaz iz Münchena za čiju organizaciju se pobrinuo Dejan Đukić kojem i ovom prilikom srdačno zahvaljujemo.

Osim paketića iz Njemačke prigodu da djeci ove dane učini sretnijim i snošljivijim upriličio je općinski načelnik Općine Domaljevac-Šamac Stjepan Piljić. Načelnik se pobrinuo da djeca iz Udruge Angelus dobiju paketiće koji su ovih dana i podjeljeni djeci.

Udruga Angelus se zahvaljuje Općini Domaljevac-Šamac i Općinskom načelniku na lijepim paketima koji su djeci također bili više od dara.

Lijepo je kada se netko sjeti i djece s posebnim potrebama. To nam daje nadu i budi osjećaj da nismo sami. Raduje nas da postoji netko u domovini i iseljeništvu tko misli na nas i tko djecu obraduje bilo sa slatkišima bilo na drugi način. Svaka pomoć nam je draga i značajna. Nekada je ona uistinu vrijedna, nekada je u domeni simbolike. Svaka od njih primljena je s dubokim poštovanjem i svaka donacija ima svoje srce. O bilo kojoj vrsti pomoći da se radi pokazalo se da još ima ljudi s dušom koji osjećaju potrebu pružiti dozu ljubavi našoj djeci. Možda štošta djeci nedostaje, ali našoj djeci za osmjeh na licu jako malo treba.

Zato u ime djece, svih roditelja, Upravnog odbora i svih članova Udruge zahvaljujemo svima na ovim znacima pažnje i na pokazanoj empatiji.

Svima koji su sudjelovali u prikupljanju pomoći, paketića ili su na bilo koji način doprinjeli da djeca osjete radost nastupajućih blagdana želimo sretan Božić i blagoslovljenu Novu 2021. godinu, ističe se na web stranici udruge Angelus.

- Postavite ovdje svoj oglas -

Učitavanje...