domaljevac-šamac.com
Portal za općinu Domaljevac-Šamac

Raspisan Javni poziv za dodjelu jednokratne novčane pomoći učenicima

Općina sufinancira nabavku udžbenika

0 1.317

- Postavite ovdje svoj oglas -

Općina Domaljevac-Šamac je na svojoj službenoj web stranici objavila Javni poziv koji se odnosi  na prikupljanje prijava za financijsku potporu učenicima osnovne škole u Domaljevcu i učenicima srednjih škola koji imaju prebivalište na području općine Domaljevac-Šamac.

Općinski načelnik Stjepan Piljić donio je Odluku o dodjeli jednokratne potpore učenicima za nabavku udžbenika. Potporom su obuhvaćeni svi učenici osnovne i srednje škole. Visina potpore još nije utvrđena, a koliko će biti dodijeljeno svakom djetetu znat će se po okončanju javnog poziva kada će se predviđena novčana masa raspodijeliti na ukupan broj apliciranih prijava.

Sredstva po ovom javnom pozivu bit će uplaćena na bankovni račun jednog od roditelja učenika ili na račun staratelja učenika, odnosno izravno na račun učenika, ovisno čiji se račun dostavi u prijavi.

Za prijavu potrebno je posjetiti šalter salu Općine u Domaljevcu, zatražiti prijavni obrazac, popuniti ga i uz njega priložiti potvrdu banke o broju računa. Iznimno srednjoškolci će dodatno morati priložiti potvrdu o upisu u srednju školu.

Javni poziv je otvoren od 09. rujna 2020. godine do 23. rujna 2020. godine. Po završetku roka za predavanje prijava pristupit će se uplatama sredstava na račune aplikanata.

Prijave se mogu podnijeti u zgradi Općine svakim danom, u naznačenom roku, od 08,00 do 16,00 sati.

domaljevac-samac.com

- Postavite ovdje svoj oglas -

Učitavanje...